Prostor za vas / Vladimir Pribeg

16. prosinca 2022.

U okviru projekta “Prostor za Vas” Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 15. 12. do 31. 12. 2022. svoje radove od drveta predstavlja Vladimir Pribeg.

Vladimir Pribeg o sebi kaže:

Umirovljeni sam naftaš, dijete i čovjek sa sela, zaljubljen u glazbu i seoski način života koji mi ispunjava umirovljeničko vrijeme. Velika trauma, tj. gubitak noge, uskraćuje mi dotadašnji način života, ali nemirni duh jednostavno me tjera da i dalje živim aktivno.

Još jedna ljubav iz mladosti, a to je želja da obrađujem drvo, ispunjava mi vrijeme. Unatoč stopostotnoj invalidnosti, svi moji pogledi usmjereni su prema drvu. Ovim skromnim eksponatima želim predstaviti svoj rad na tom polju.

Pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ nudimo mogućnost građanima da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine i interese koje žele podijeliti s drugima.

Ovim projektom potičemo stvaralaštvo, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta gdje mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati.

Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice