Prostor za vas / Snježana Novotny

17. kolovoza 2022.
Snježana Novotny

Od 10. do 28. kolovoza 2022. godine u okviru programa “Prostor za Vas” u našem prvom izlogu svoje likovne radove predstavlja Snježana Novotny.

Snježana Novotny, magistra ekonomije i stručna specijalistica javne uprave, rođena je 1976. godine u Varaždinu, odrasla u Ivancu. Želja za kreativnim izražavanjem vodi je do nastavka educiranja u području umjetnosti u Artelje sekciji Likovnog udruženja Čakovec te radionicama Hrvatskog sabora kulture. Sudjeluje na hrvatskim i međunarodnim likovnim kolonijama te zajedničkim izložbama. Tajnica je Likovne udruge Kula Kneginec.

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica svima nudi mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.
Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice