Prostor za vas / Snježana Dragec Siki

17. svibnja 2021.
Snježana Dragec Siki
Snježana Dragec Siki

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 16. 5. 2021. do 31. 5. 2021. svoje radove predstavlja Snježana Dragec Siki.

Snježana o sebi kaže:
“Rođena sam u Koprivnici 4. 12. 1969. Umjetnost i kreativnost me oduvijek prate, na poslu i u privatnom životu. Prije dvadesetak godina pohađala sam i završila Tečaj slikanja i crtanja kluba “Paleta”. U slikanju koristim više tehnika. Najdraža mi je suha pastela, no često slikam temperama te akrilnim i uljanim bojama.
Svoj mir pronalazim u stvaranju priča koje prenosim na slike. Dok radim s pastelom, vrijeme gubi značenje i postoji samo papir, moja vizija i pozitivna energija stvaralaštva koja me u potpunosti ispunjava.”

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.
Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice