Prostor za vas – Šinterice dobra srca

25. kolovoza 2020.
Ikona knjižnice

Od 21. 8. do 31. 8. 2020. u izlozima Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u okviru programa Prostor za vas može se razgledati izložba fotografija udruge Šinterice dobra srca.

Udruga Šinterice dobra srca je nevladina, dobrovoljna, humanitarna i neprofitna udruga građana čiji je cilj hranjenje, pomoć u osiguranju uvjeta za veterinarsku skrb (liječenje, kastracija, cijepljenje te ostala potrebita skrb), pružanje privremenog smještaja psima i mačkama u svrhu udomljavanja, podizanje opće svijesti građana o brizi za napuštene pse i mačke te kućne ljubimce, upoznavanje javnosti sa Zakonom o zaštiti životinja te sprječavanje zlostavljana i nehumanog ponašanja prema životinja.

U okviru programa održat će se radionica za djecu i odrasle o važnosti brige za životinje oko nas, pozitivnom odnosu između ljudi i njihovih kućnih ljubimaca te važnosti volontera u zajednici  koju će voditi Tatjana Perić, mag. prim. edu. Radionica će biti održana u ponedjeljak 31. 8. 2020. u 18 sati u dvorištu Knjižnice i kina, a sve zainteresirane molimo da svoj dolazak najave u Odjelu za odrasle ili u Dječjem odjelu, telefonom ili e-mailom.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice