Prostor za Vas / Nada Dombaj

8. studenoga 2022.

U okviru projekta “Prostor za Vas” Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica svoje radove predstavlja koprivnička slikarica Nada Dombaj i to slike iz ciklusa „Ikigai – razlog postojanja“.

Radovi koprivničke slikarice Dombaj rezultat su njezina promišljanja i instinkta vrlo često vezanih uz aktualna događanja. U njezinom opusu naići ćemo na motive svemira, razmišljanja i utjecaju čovjeka u okviru ekoloških tema, opstanku i temama koje nastaju kao rezultat slučajnih intuitivnih poticaja za nastanak umjetničkih djela. Platna i način interpretacije gdje je boja osnovni likovni element forme, upućuju da zaustavimo pogled i u trenutku slučajnog prolaza kraj njih.

Pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ nudimo mogućnost građanima da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine i interese koje žele podijeliti s drugima.

Ovim projektom potičemo stvaralaštvo, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta gdje mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati.

Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice