Prostor za vas / Milica Janjatović

17. studenoga 2020.
Ikona knjižnice

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 15. 11. do 1. 12. svoje fotografije predstavlja Milica Janjatović.

Milica Janjatović o sebi kaže:

Nastavnica sam razredne nastave i učitelj mentor. Svoj dugogodišnji radni vijek ostvarila sam u Donjoj Dubravi. Ulaskom u mirovinu sin mi je poklonio digitalni fotoaparat i rekao: “Evo ti nešto za tvoj novi hobi u mirovini.” Kako bih se njime znala koristiti upisala sam se na tečaj digitalne fotografije  i potražila  literaturu tog sadržaja. Nakon završenog tečaja bila je izložba najboljih radova sudionika. Među njima bili su i moji. To mi je dalo poticaj za daljnji rad koji me je oduševljavao. U početku sam snimala gotovo sve, poslije sam usmjerila fotoaparat na objekte koji su me privukli nekom osobitošću. Za svoje radove primila sam pohvale i nagrade. Naravno da je to potvrda za dobru fotografiju, ali još je važnije zadovoljstvo i radost  kad dobijem fotografijom ono što želim, da djeluje na osjećaje ili na razmišljanje.

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.

Cilj je ovog novog programa potaknuti stvaralaštvo mladih (i onih nešto starijih), razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta na kojemu mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati. Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice