Prostor za vas / Larisa Golec

6. travnja 2021.
Larisa Golec
Larisa Golec

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 1. 4. 2021. do 15. 4. 2021. svoje radove predstavlja Larisa Golec.

Larisa Golec o sebi kaže:
„Kad god slikam ili crtam, uvijek se nadam da ću dotaknuti ‘stanje protoka’ – ono čarobno mjesto na kojem shvaćam da gubim sebe, svoj osjećaj za vrijeme i mjesto i sve moje svakodnevne brige koje nakratko nestaju.
Od svih materijala koje volim koristiti, akvarel nas zaista poziva da plešemo s njim, na način koji te ne čini ni jedan drugi medij. Kod akvarela sve ovisi o vremenu. Akvarel je munjevit, a uči nas svemu strpljenju na svijetu. Organski je, fluidan, promjenjiv – a u srcu je voda.“

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.
Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice