Prostor za vas / Krešimir Rešetar – izložba

2. veljače 2021.
Krešimir Rešetar

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 1. 2. 2021. do 15. 2. 2021. svoje radove predstavlja Krešimir Rešetar.

Krešimir Rešetar živi i radi u Križevcima kao asistent u nastavi. Od najmlađih dana svjestan je svog talenta za crtanje, ali ga nekako stalno ostavlja po strani. Na poticaj časne sestre pokušava s izradom drvene skulpture Isusa Krista te se počinje sve više zanimati i za kiparstvo te drvo kao materijal. Skulpture koje izrađuje većinom su sakralne tematike. Crtanjem se povremeno bavi, a u radu koristi kombinirane tehnike na papiru i platnu. Nema završene umjetničke škole, a kiparstvo i crtanje smatra hobijem kojim se bavi u slobodno vrijeme.

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.

Cilj je ovog novog programa potaknuti stvaralaštvo mladih, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta na kojemu mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati.
Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice