Prostor za Vas / izložba crteža Danee Rakita

17. rujna 2020.
Danea Rakita

U izlozima Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 16. do 30. rujna 2020. svoje radove predstavlja Danea Rakita.

Rođena u  Virovitici 2004. god., a od 2009. živi u Koprivnici. Pohađala Osnovnu školu „Braća Radić“, a trenutno pohađa 2. razred Gimnazije „Fran Galović“. Crta od malena, ali ozbiljnije se time bavi od 13. godine. Sve je naučila sama uz pomoć fotografija. Najviše voli raditi portrete olovkom i ponekad eksperimentira bojama. Crta zato što ju to smiruje i usrećuje. Najbolje se osjećaja kada završi crtež i osoba na njemu izgleda stvarno. Daneine radove možete popratiti i na njenom Instagram profilu.

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima. Cilj je ovog novog programa potaknuti stvaralaštvo mladih, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta na kojemu mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati.

Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice