Prostor za vas / Iva Puškaš – izložba fotografija

4. rujna 2020.
Ikona knjižnice

U izlozima Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 1. do 15. rujna 2020. svoje radove predstavlja Iva Puškaš.

Iva Puškaš rođena je 3. 9. 2004. u Koprivnici, a živi u Virju gdje je završila i osnovnu školu. Uz osnovnu školu završila je i osnovnu glazbenu školu “Fortunat Pintarić”, glavni instrument flauta. Godine 2019. upisala je gimnaziju “Fran Galović” Koprivnica i srednju glazbenu školu. U svemu tome našlo se mjesta i za fotografiju kojom se bavi u slobodno vrijeme, najčešće pod ljetnim praznicima. Nikad nije polazila tečaj fotografije, nego je osnove fotografiranja naučila preko interneta i YouTubea. Godine 2019. sudjelovala je na natjecanju “EKO-FOTKA” na kojem je osvojila 3. mjesto.

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima. Cilj je ovog novog programa potaknuti stvaralaštvo mladih, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta na kojemu mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati.

Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice