Prostor za vas / Helena Sikinger

15. studenoga 2021.
Plish studio
Plish studio

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 15. 11. 2021. do 30. 11. 2021. svoje radove predstavlja Helena Sikinger.

Helena se od malena bavila raznim kreativnim hobijima, još u nižim razredima osnovne škole naučila je heklati i šivati. Počelo je sa šivanje odjeće lutkama, heklanjem torbica i kapa prijateljicama te izradom raznih ukarasa za kosu. U trudnoći je svojim curicama napravila jastučiće, igračke i dekice i tu se iskristaliziralo što želi raditi.

Tek 2018. je skupila hrabrosti i hobi je prerastao u obrt i postao posao u kojem svaki dan sve više uživa. Tako je nastao “Plish studio”, koprivnički brend vlasnice Helene Sikinger. Helena izrađuje didaktičke igračke, lutke, jastuke za bebe, baby gnijezda, dekoracije za dječju sobu, ukrase za kosu, podloge za igru, vreće za vrtić. S mnogo pažnje i ljubavi  pristupa izradi svakog predmeta, a matrijale koje koristi su oni najkvalitetniji od 100 % pamuka s OEKOtex certifikatom i punjeni s antialergijskim vatelinom. Platforme na kojima možete pronaći proizvode i više informacija su društvene mreže Facebook i Instagram.

 

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.

Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice