Prostor za vas / Gracija Grošić

18. lipnja 2021.
Gracija Grošić
Gracija Grošić

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 16. 6. 2021. do 30. 6. 2021. svoje radove predstavlja Gracija Grošić.

Gracija Grošić o sebi kaže:

“Oduvijek sam se voljela kreativno izražavati, a posebice crtati. Crtanje je hobi koji me opušta, veseli i ispunjava. Najčešće koristim tanka penkala ili flomastere, a u posljednje sam vrijeme počela kombinirati crteže s tehnikama kolaža i quillinga. Na mojim crtežima većinom su zastupljeni apstrahirani floralni i animalni motivi. Mnogi u mojim radovima možda neće prepoznati iste, no upravo je u tome ključ imaginacije u umjetnosti – ona potiče kreativnost i daje mogućnost oblikovanja novog pogleda na svijet.

Diplomantica sam nastavničkog smjera studija germanistike i povijesti umjetnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te se nadam da ću uskoro i u nastavnoj praksi kod učenika poticati kreativnost i uspijeti ih nadahnuti da istraže vlastiti svijet mašte koji nudi bezbroj mogućnosti. Upravo se u različitosti kriju prava ljepota i bogatstvo.”

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.

Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice