Prostor za vas / Ema Vinković – izložba slika

2. listopada 2020.
Ikona knjižnice

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 1. 10. do 15. 10. svoje likovne radove predstavlja Ema Vinković.

Ema Vinković rođena je 8. 7. 2004. godine u Koprivnici. Završila je OŠ “Braća Radić”, a trenutno pohađa drugi razred gimnazije “Fran Galović”. Godine 2018. sudjelovala je na državnom natjecanju “Crkve našeg grada” na kojem je osvojila 2. mjesto. Ljubav prema slikarstvu pojavila se kada je njezina mama prije 11 godina krenula u LK “Paleta”. Često je išla s njom pa se i sama prije 6 godina uključila u istoimeni likovni klub kojeg i dalje pohađa. Upoznala  se s različitim tehnikama crtanja i slikanja, ali najdraža joj je ulje na platnu.

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima. Cilj je ovog novog programa potaknuti stvaralaštvo mladih, razmjenu ideja, druženje i prihvaćanje knjižnice kao otvorenog, slobodnog i demokratičnog mjesta na kojemu mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme i slobodno se izražavati, predstavljati i stvarati.

Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice