Prostor za vas / Božica Pukec

23. srpnja 2021.
Božica Pukec
Božica Pukec

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 16. 7.2021. do 31. 7.2021. svoje likovne radove predstavlja Božica Pukec.

Božica Pukec o sebi kaže:

“Rođena sam u Novigradu Podravskom, u srcu Podravine. Aktivno se bavim slikarstvom od 12 godina. ‘Natali’ je moje umjetničko ime koje koristim posljednje 4 godine. Moja je omiljena tehnika ulje na platnu, a teme sve što je vezano uz Podravinu i djetinjstvo!

Posebnost mojih slika su krugovi iz kojih slika izlazi iz okvira. Članica sam Udruge Peski-art Đurđevac te Likovne sekcije Podravka ’72. Iza mene je mnogo likovnih kolonija, zajedničkih izložbi i priznanja.”

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi svima zainteresiranima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.

Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice