Prostor za vas – Andreja Brleković

31. prosinca 2020.
Ikona knjižnice

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 15. 12. 2020. do 4. 1. 2021. svoje likovne radove predstavlja Andreja Brleković.

“Sačuvaj tu notu djeteta u sebi i kroči kroz život” njezin je moto.

Andreja Brleković o sebi kaže:

„Asistentica sam u nastavi u Obrtničkoj školi Koprivnica. Volim svoj posao. Po struci sam kuharica. Godinama sam radila u podružnicama Dječjeg vrtića “Vrapčić”. Uvijek sam promatrala kako odgajateljice rade s djecom razne kreativne radionice i uživala u tome. Od malena sam kreativna. Volim čitati, slušati glazbu i posjećivati kina, kazališta i muzeje.

Ova situacija s Covidom navela me da se posvetim sebi i stvarima koje sam željela raditi, a nisam imala vremena za njih. Uz pomoć i savjete kolegice Dijane Stunjek, interneta i kćeri Tamare (koja me vodila u moju prvu nabavu materijala) krenula sam s izradom salvetne tehnike na drvenim kutijama – decoupage tehnikom. To me ispunjava do te mjere da mogu satima raditi i ne primijetiti kako vrijeme brzo prolazi. Svaki novi dan novi je izazov i prilika za usavršavanjem.  Želim da i vi pronađete svoj čarobni kreativni kutak. Uživajte u mojim radovima!“

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice