Prostor za vas / Aleksandra Janeković Šribar

17. travnja 2021.
Aleksandra Janeković Šribar
Aleksandra Janeković Šribar

U prvom izlogu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica od 17. 4. 2021. do 30. 4. 2021. svoje radove predstavlja Aleksandra Janeković Šribar.

Aleksandra Janeković Šribar rođena je u Koprivnici 3. 6. 1985. godine. Završila je Opću gimnaziju “Fran Galović” i Srednju glazbenu školu Alberta Štrige (smjer klavir). Diplomirala je marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je završila i Poslijediplomski specijalistički studij iz Upravljanja kvalitetom. Zadnjih 15-ak godina živi u Zagrebu gdje je i zaposlena u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Godinama je bila članica Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić. Crtanje joj je hobi još od djetinjstva, a intenzivnije se time krenula baviti u posljednjih nekoliko godina. U crtanju je u potpunosti samouka, a najviše uživa u izradi portreta u tehnici grafitna olovka/suhi pastel te se od nedavno krenula baviti i tehnikom alkoholnih boja. Njene radove možete vidjeti na njezinoj Facebook te Instagram stranici.

U okviru programa „Prostor za vas“ pod motom „Predstavi se, inspiriraj, pokreni!“ Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica nudi mladima mogućnost da samostalnim organiziranjem vlastitih događanja ili izložbama u našem izlogu predstave svoj literarni, glazbeni i umjetnički rad općenito, ali i razne druge vještine koje žele podijeliti s drugima.
Pozivamo sve one koji bi željeli predstaviti svoj rad da nam se jave na e-mail maja@knjiznica-koprivnica.hr ili danijela@knjiznica-koprivnica.hr, telefon 048/622-363 (108) ili porukom na našoj Facebook stranici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice