Programi uz 8. rujna, Međunarodni dan pismenosti (ove godine održava se pod motom “Pismenost je najbolji lijek”)

29. kolovoza 2008.

Ponedjeljak, 8. rujna 2008. u 12,00 sati (Dječji odjel)

Nagrađivanje najboljih sudionika u Ljetnom kvizu znanja

Ponedjeljak , 8. rujna 2008. u 13,00 sati (Dom mladih Koprivnica)

Otvorenje izložbe postera GRADILI SMO, GRADIMO KNJIŽNICE U HRVATSKOJ!

Kroz vizualno ujednačene i pregledno osmišljene postere, izložba će prikazati projekte novoizgrađenih, rekonstruiranih i novopremljenih narodnih knjižnica u svim hrvatskim županijama u razdoblju od 2000.-2007. godine.

Slikom i rječju posteri sažeto predstavljaju ono najvažnije što je u zadnjih desetak godina učinjeno na području gradnje i opremanja knjižnica u Hrvatskoj, kakvi su trendovi i u kojem pravcu se u prostornom smislu razvijaju naše narodne knjižnice.

Ova dojmljiva putujuća izložba originalno je pripremljena za 5. savjetovanje narodnih knjižnica u Republici Hrvatskoj, održanoj u listopadu 2007. u Lovranu. Potom je krenula na put, kako bi bila predstavljena široj javnosti u svim hrvatskim županijskim središtima.

Izložba se organizira u povodu 8. rujna, Međunarodnog dana pismenosti u koprivničkom Domu mladih. Poveznica knjižnica – mladi – pismenost nije slučajna, jer su knjižnice rasadišta opismenjavanja u svojim lokalnim zajednicama, a djeca i mladi njihovi najbrojniji korisnici. IZLOŽBA SE MOŽE RAZGLEDATI OD 8. DO 21. RUJNA 2008. u Domu mladih Koprivnica.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice