PROGRAM „MLADI ZA MLADE“

13. svibnja 2014.

U okviru Europskog tjedna ’14 U KNJIŽNICI I ČITAONICI „FRAN GALOVIĆ“ KOPRIVNICA 16. SVIBNJA ODRŽAT ĆE SE DRUGI PROGRAM „MLADI ZA MLADE“ – ZA OSNOVNE ŠKOLE
Povodom Dana Europe, koji se obilježava 9. svibnja, te u sklopu aktivnosti Eurposkog tjedna, u suradnji Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica s osnovnim školama koprivničkog područja, u petak, 16. svibnja 2014., održat će se u Knjižnici drugi ovogodišnji program Mladi za mlade – namijenjen osnovnoškolcima.

Osnovni je cilj programa prezentiranje široj zajednici aktualnih međunarodnih projekata u kojima škole sudjeluju, te predstavljanje umjetničkog stvaralaštva i uspjeha učenika u kreativnim aktivnostima. Sudjelovat će koprivničke osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski”, “Braća Radić” i “Đuro Ester” te Osnovna škola iz Koprivničkih Bregi.
Prezentacije o svom sudjelovanju u eruopskim projektima održat će sami učenici koji su u projektima sudjelovali, a osim toga publici će se svojim stvaralaštvom predstaviti mladi pjesnici, pisci i glazbenici iz svih škola koje sudjeluju u programu.
Susret Mladi za mlade za osnovnoškolce održat će se u petak, 16. svibnja 2014. u Čitaonici tiska (na 1. katu Knjižnice) s početkom u 11:30 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice