Program “Jezični globus”

7. ožujka 2016.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica ove je godine pokrenut program „Jezični globus“ koji obuhvaća radionice stranih jezika namijenjene djeci predškolske i rane osnovnoškolske dobi. U radionicama se čitaju priče na stranim jezicima, koriste brojni didaktički materijali, a djeca kroz igru, pjesme i brojalice na zabavan način usvajaju osnove stranih jezika. Sve radionice su besplatne.

U subotu, 5. ožujka u Dječjem odjelu održana je druga ovogodišnja radionica iz programa „Jezični globus“- radionica njemačkog jezika u kojoj je sudjelovalo osmero mališana. Program je namijenjen djeci od 6 do 10 godina, a voditeljice su bile nastavnice njemačkog jezika Danijela Fičko i Sonja Schuster.

Program „Jezični globus“ nastavlja se i ove subote, 12. ožujka kada je na rasporedu radionica francuskog jezika u suradnji s Francuskim krugom Koprivnice, a povodom Dana frankofonije. Radionica će se održati u Dječjem odjelu s početkom u 10.00 sati pod vodstvom Irene Novak, mag. educ. francuskog jezika i književnosti i mag. etnologije i kulturne antropologije. Namijenjena je djeci od 6 do 10 godina.

U ponedjeljak, 14. ožujka i polaznici Pričaonice za predškolce učit će francuski jezik. Radionica počinje u 17.00 sati, a odvija se također u suradnji s Francuskim krugom Koprivnice. Gošća voditeljica je Kristina Koluder.

Mjesec frankofonije prilika je za organiziranje brojnih kulturnih događanja u cijeloj Hrvatskoj. Tako se i u Dječjem odjelu Knjižnice, već tradicionalno u suradnji s Francuskim krugom Koprivnica organiziraju radionice francuskog jezika za niže uzraste.                                            
Pozivamo svu zainteresiranu djecu da nam se pridruže!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice