Prikazivanje filmova i otvoreni dijalog za održivost planeta Zemlje

8. veljače 2019.

Želimo li spasiti našu planetu?  Najava događanja za održivost planeta Zemlje  

Udruga za održivi razvoj Hrvatske (UZOR HRVATSKE) organizira događanje za održivost planeta Zemlje u utorak, 12.02.2019. godine u gradu Koprivnici.

Događanje će započeti u 15:00 sati u Kinu Velebit prikazivanjem tri dokumentarna filma održive tematike: Utjecaj industrije na lokalno stanovništvo, Utjecaj klimatskih promjena na obje strane planeta te Izazovi i rješenja u Africi.

Nastavak događanja je u 16:00 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ gdje će se održati otvoreni dijalog na teme obuhvaćene dokumentarnim filmovima, a u sklopu programa „Zelena knjižnica“.

Cilj događanja je informirati javnost i potaknuti na razmišljanje o važnosti održivog investiranja i upravljanja za održivost planeta Zemlje, kroz ponajbolje primjere iz svijeta.

Prikazivanje dokumentarnih filmova je dogovoreno izravno s autorom Sasjom Beslikom, glavnim direktorom održivih financija švedske Nordea Bank AB. Sasja Beslik je renomirani svjetski stručnjak iz područja održivih investicija i upravljanja. Proglašen je najboljim švedskim bankarom i savjetnik je Svjetskog ekonomskog foruma. Svojim radom i djelovanjem teži razvoju ekonomije na odgovoran način, zaštiti prirode i suživotu ljudi s prirodom.

Ključno je pitanje danas: Želimo li spasiti našu planetu?

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice