Prijave za radionicu “Filozofija za djecu”

30. siječnja 2018.

U subotu, 10. veljače, u 10.00 sati, u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ održat će se radionica za osnovnoškolce, 3. i 4. razreda, pod nazivom Filozofija za djecu. Radionicu će voditi profesorica Sanja Suton, a odvija se u suradnji s obrtom Mudro drvo. Radionica će se odvijati u sobi za sastanke na 1. katu Knjižnice.

Dijete će u radionici kroz igru i druženje razviti vlastito mišljenje u kojem je upravo ono jedinstveno. Umjetničkim primjerima iz glazbe, slikarstva i književnosti, zabavnim raspravama i poticanjem dječje prirodne znatiželje, djeca će dobiti priliku za oblikovanjem i izricanjem vlastitog mišljenja. 

Putem inovativnih metoda, djeca razvijaju kritičko i kreativno mišljenje koje im pomaže u daljnjem obrazovanju, životnim situacijama, ali i u njihovoj svakodnevici. Osim vlastitog mišljenja, na radionici se razvijaju i komunikacijske i argumentacijske vještine te sposobnost za pronalaženje inovativnih i kreativnih rješenja za različite probleme. Djeca će promišljati o sebi i ljudima oko sebe, prijateljstvu, ljubavi i mnogim drugim temama koje često zapostavljamo. 

Dijete možete prijaviti do 9. veljače na e – mail: djecji@knjiznica-koprivnica.hr, tel:048/622-363 ili osobnim odlaskom u Dječji odjel knjižnice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice