Pričaonica za bebe i malu djecu „Naša mašta može svašta“ – ususret karnevalu

11. veljače 2014.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u subotu, 15. veljače 2014. godine održat će se pričaonica za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „Naša mašta može svašta“ – usuret karnevalu.
Pričaonice su besplatne, a voditeljice su odgojiteljice iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“, Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Danijela Petrić. U zabavnom druženju roditeljima će se prezentirati igre, pjesmice, priče i aktivnosti s ciljem poticanja djeteta na sudjelovanje u aktivnostima kao što je karneval, poticanje na izražavanje plesom, mimikom, gestom… Budući da će ova pričaonica biti u znaku maškara, svi koji žele mogu doći maskirani.

Pričaonice se održavaju u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu. Kako bi se izbjegle gužve zbog velikog interesa, a u cilju dobrog osjećaja i komocije svakog djeteta, ograničen je broj posjeta djece jednoj grupi, dok će se ostali zainteresirani moći pridružiti narednoj grupi. Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ već 5 godina s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima te stjecanja navike redovitog dolaska u knjižnicu. Bitno je istaknuti da se tim programom nastoji skrenuti pozornost roditeljima na važnost poticanja rane pismenosti odnosno stvaranja poticajnog okruženja u kojem će dijete zavoljeti knjigu i čitanje.

Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice