Pričaonica za bebe i malu djecu „Ja sam vjetar“ – sport za najmlađe

14. svibnja 2014.

Pričaonica za bebe i malu djecu „Ja sam vjetar“ – sport za najmlađe održat će se u subotu, 17. svibnja 2014. u Gradskom parku u dva termina, a sudionici će se okupiti ispred Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica.
Za djecu od 6 mjeseci do 2 godine program će se održati u 9.30 sati, a za djecu od 2 do 3 godine u 10.30 sati. U slučaju kiše održat će se kao i obično u Čitaonici tiska (1.kat) u tri termina: za djecu od 6 do 18 mjeseci u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati.
Voditeljice pričaonice su odgajiteljica Gordana Bonta i knjižničarka Danijela Petrić. Roditelji i djeca bit će upoznati s primjerima zadovoljavanja primarne dječje potrebe za kretanjem, s teorijom i praksom razvijanja slušno-motorne koordinacije te o načinima poticanja vedrog raspoloženja kod najmlađih. Knjižničarka će roditeljima prezentirati priručnike iz bogate zbirke savjetnika za roditelje kao i slikovnice na zadanu temu.
Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ već pet godina s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima te stjecanja navike redovitog dolaska u knjižnicu. Bitno je istaknuti da se tim programom nastoji skrenuti pozornost roditeljima na važnost poticanja rane pismenosti odnosno stvaranja poticajnog okruženja u kojem će dijete zavoljeti knjigu i čitanje.

Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice