Pričaonica za bebe i malu djecu „Igrajmo se doktora!“ – Kako suzbiti strah od odlaska liječniku?

12. studenoga 2013.

U subotu, 16.11. 2013. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se pričaonica za bebe i malu djecu do 3 godine „Igrajmo se doktora!“ – Kako suzbiti strah od odlaska liječniku?.
Voditeljice pričaonice bit će dr. med. Zorica Valentić, spec. pedijatar te odgojiteljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta. Kroz igru i neposredan kontakt s liječnikom razgovarat će se kako suzbiti strah od liječnika i stvoriti pozitivan odnos prema liječniku. Djeca će moći doznati više o zanimanjima ljudi koji se brinu o njihovom zdravlju. Knjižničarka Danijela Petrić predstaviti će slikovnice koje tematiziraju strah od liječnika, ali i brigu o zdravlju.
Zbog velikog interesa promijenjen je model izvođenja programa. Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu. Kako bi se izbjegle gužve zbog velikog interesa, a u cilju dobrog osjećaja i komocije svakog djeteta, ograničen je broj posjeta djece jednoj grupi, dok će se ostali zainteresirani moći pridružiti narednoj grupi. Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program jest da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice