Pričaonica za bebe i malu djecu do 3 godine

6. rujna 2011.

“Didaktičke igre: Igrajmo se dinosaura“

U subotu 10. rujna 2011. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se pričaonica za bebe i malu djecu pod nazivom “Didaktičke igre: IGRAJMO SE DINOSAURA“. U radionici roditelji će dobiti ideje na koji način potaknuti dijete da što bolje usvaja određene sposobnosti.

Malene polaznike igraonice, kroz igru i aktivnosti, poticat će se na razvijanje radoznalosti, mašte, stvaralaštva, na istraživanje, manipulaciju predmetima kao i na stvaranje što bogatije slike o predmetima. Roditeljima će biti predstavljeni novi priručnici iz zbirke za roditelje i slikovnice. Voditeljice pričaonice-igraonice bit će odgajateljice iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Danijela Petrić.
Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.
Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice