Pričaonica za bebe i malu djecu „Čisto i Smećko ponovno u Gradskom parku“

11. lipnja 2014.

Eko pričaonica za bebe i malu djecu „Čisto i Smećko ponovno u Gradskom parku“ održat će se u subotu, 14.6.2014. u Gradskom parku u dva termina. Za djecu od 6 mjeseci do 2 godine program će se održati u 9.30 sati, a za djecu od 2 do 3 godine u 10.30 sati. Okupljanje sudionika je ispred knjižnice. U slučaju kiše održat će se kao i obično u Knjižnici u Čitaonici tiska (1.kat) u tri termina: za djecu od 6 do 18 mjeseci u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati.
Voditeljice pričaonice su odgojiteljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta te Sonja Hlebar, predstavnica Udruge UZOR Hrvatske. Odgojiteljice i suradnici potaknut će djecu i roditelje na uočavanje promjena u prirodi kao i njenih ljepota te savjetovati kako odgajati djecu da čuvaju svoju okolinu. Knjižničarka Danijela Petrić roditeljima će prezentirati priručnike iz bogate zbirke savjetnika za roditelje kao i slikovnice na zadanu temu.
Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ već pet godina s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima te stjecanja navike redovitog dolaska u knjižnicu. Bitno je istaknuti da se tim programom nastoji skrenuti pozornost roditeljima na važnost poticanja rane pismenosti, odnosno stvaranja poticajnog okruženja u kojem će dijete zavoljeti knjigu i čitanje.

Roditelji, bebe i mala djeco, vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice