Pričaonica za bebe i malu djecu „Cin can cvrgudan – igre uz pokret“

12. ožujka 2014.

Pričaonica za bebe i malu djecu „Cin can cvrgudan – igre uz pokret“ održat će se u subotu, 15. ožujka 2014. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u Čitaonici tiska (1. kat). Voditeljice pričaonice su odgojiteljice Marije Sesvečan i Gordane Bonta.
Djeca će uz pomoć roditelja izvoditi igre uz pokret te kroz njih vježbati koordinaciju pokreta, ravnotežu, preciznost. Roditelji će saznati na koji način igre uz pokret mogu kod djeteta potaknuti razvoj govora, slušnu percepciju te glazbenu osjetljivost. Knjižničarka Ida Gašpar roditeljima će prezentirati priručnike iz bogate zbirke savjetnika za roditelje kao i slikovnice na zadanu temu.
Pričaonice se održavaju u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu. Kako bi se izbjegle gužve zbog velikog interesa, a u cilju dobrog osjećaja i komocije svakog djeteta, ograničen je broj posjeta djece jednoj grupi, dok će se ostali zainteresirani moći pridružiti narednoj grupi. Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ već 5 godina s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima te stjecanja navike redovitog dolaska u knjižnicu. Bitno je istaknuti da se tim programom nastoji skrenuti pozornost roditeljima na važnost poticanja rane pismenosti odnosno stvaranja poticajnog okruženja u kojem će dijete zavoljeti knjigu i čitanje.

Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice