Pričaonica za bebe i malu djecu

11. rujna 2012.

U subotu, 15. rujna 2012. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira pričaonicu za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „Voće, slatko voće“ – zdrava prehrana od najranije dobi.

Voditeljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta, odgajateljice u Dječjem vrtiću „Tratinčica“ roditeljima će prezentirati igre i aktivnosti usmjerene na isticanje važnosti zdrave prehrane od najranije dobi. Tom prigodom, knjižničarka Danijela Petrić, prezentirat će roditeljima priručnike i slikovnice na temu zdrave prehrane i kretanja. Ova pričaonica dio je bogatog programa kojim Koprivnica obilježava Europski tjedan kretanja 2012.

Okupljanje beba i roditelja je ispred Knjižnice s početkom u 9.30 sati za djecu od 6 mjeseci do 2 godine i u 10.30 za djecu od 2 do 3 godine. U slučaju kiše pričaonica će se održati u Čitaonici tiska (1. kat) u 9.30 za djecu od 6 do 18 mjeseci, u 10.30 za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine i u 11.30 za djecu od 2,5 do 3 godine. Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu. Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice