Pričaonica za bebe i malu djecu

13. lipnja 2012.

„Čistko i Smećko“
– istražimo naš Gradski park

U subotu 16. lipnja 2012. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira pričaonicu za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „Čistko i Smećko“ – istražimo naš Gradski park.

Voditeljice Pričaonice u zajedničkoj šetnji Gradskim parkom upoznat će roditelje kako poticati dijete na očuvanje okoliša od najranije dobi. Pored toga, poticat će se djecu da uočavaju promjene u prirodi i dožive prirodu svim svojim osjetilima. Voditeljice pričaonice su odgojiteljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta.
Pored mnoštva igara, mališani će slušati priče o prirodi koje će im za tu priliku preporučiti knjižničarka Danijela Petrić.

Okupljanje beba i roditelja je ispred Knjižnice s početkom u 9.30 sati za djecu od 6 mjeseci do 2 godine i u 10.30 za djecu od 2 do 3 godine. U slučaju kiše pričaonica-igraonica će se održati u isto vrijeme u Čitaonici tiska (1. kat).

Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice