Pričaonica za bebe i malu djecu

16. svibnja 2012.

„S lutkom na krilima mašte“
– važnost scenske lutke u razvoju djeteta

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u subotu, 19. svibnja 2012. godine održat će se Pričaonica za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „S lutkom na krilima mašte“ – važnost scenske lutke u razvoju djeteta. Uz pomoć scenske lutke, odgajateljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta pokazat će roditeljima kako utjecati na razvoj različitih oblika izražavanja kod djeteta, razvijati interes prema slikovnici pomoću dramatizacije, poticati dijete na lutkarski izraz.

Za najmlađe, odgajateljice će pripremiti scenski prikaz pod nazivom „Lopta koja ima noge“. Knjižničarka Danijela Petrić roditeljima će predstaviti priručnike i slikovnice na odabranu temu.
Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.

Ovaj program provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice