Pričaonica za bebe i malu djecu

13. ožujka 2012.

„Gric i Grec“- higijena zubi od najranije dobi

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u subotu, 17. ožujka 2012. godine održat će se Pričaonica za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „Gric i Grec“ – higijena zubi od najranije dobi.Uz odgajateljice Mariju Sesvečan i Gordanu Bonta, u Pričaonici će gostovati i doktorica stomatologije Danijela Glavosek – Kovačić

Osim što će se djeca i roditelji upoznati s pravilnom njegom zubiju od najranije dobi, saznat će u kojoj dobi niču prvi zubići, kada je vrijeme za posjet zubaru te će se upoznati sa zanimanjem stomatolog. Odgajateljice će prezentirati pjesmice, igre i aktivnosti kojima se djecu potiče na usvajanje kultrno-higijenskih navika. Knjižničarka Danijela Petrić predstavit će roditeljima slikovnice o higijeni zubića.

Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.
Ovaj program provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice