Pričaonica za bebe i malu djecu

11. listopada 2011.

„Šetnja parkom po tepihu od lišća“

U subotu, 15. listopada 2011. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira pričaonicu za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „Šetnja parkom po tepihu od lišća“. Polaznici pričaonice, njihovi roditelji i voditeljice krenut će u zajedničku šetnju u gradski park i upoznavati se s prvim znacima jeseni.

Tako će se osluškivati šuštanje lišća, šum vjetra u krošnjama, tražiti kesteni, a ujedno će roditelji saznati koje aktivnosti možemo provoditi s djecom na otvorenom u ove jesenske dane. Voditeljice će biti odgajateljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Danijela Petrić koja će roditeljima predstaviti prigodne slikovnice za najmlađe.

Okupljanje beba i roditelja je u haustoru s početkom u 9.30 sati za djecu od 6 mjeseci do 2 godine i u 10.30 za djecu od 2 do 3 godine. U slučaju kiše pričaonica će se održati u isto vrijeme u Čitaonici tiska (1. kat).

Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju.

Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice