Pričaonica za bebe i malu djecu

11. lipnja 2013.

„Ponovno u Gradskom parku sa Čistkom i Smećkom“

U subotu, 15. lipnja 2013. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira pričaonicu za bebe i malu djecu do 3 godine „Ponovno u Gradskom parku sa Čistkom i Smećkom“. Ova pričaonica održat će se u suradnji s Udrugom UZOR HRVATSKE u okviru projekta „Zelena knjižnica“.

Voditeljice Pričaonice, odgojiteljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta te predstavnice Udruge UZOR HRVATSKE, u zajedničkoj šetnji Gradskim parkom upoznat će roditelje kako poticati dijete na očuvanje okoliša od najranije dobi. Pored mnoštva igara, mališani će slušati priče o prirodi koje će im za tu priliku preporučiti knjižničarka Danijela Petrić.
Okupljanje beba i roditelja je ispred Knjižnice s početkom u 9.30 sati za djecu od 6 mjeseci do 2 godine i u 10.30 za djecu od 2 do 3 godine. U slučaju kiše Pričaonica će se održati u Čitaonici tiska (1. kat) u 9.30 sati za djecu od 6 do 18 mjeseci, u 10.30 za djecu od 18 mjeseci do 2 godine i u 11.30 za djecu do 2 do 3 godine.
Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice