Pričaonica za bebe i malu djecu

14. svibnja 2013.

„Čitaj mi!“- Kako čitati djeci od najranije dobi?

U subotu, 18. svibnja 2013. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira pričaonicu za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „Čitaj mi!“ – Kako čitati djeci od najranije dobi?. Pričaonica će se održati u Gradskom parku gdje će se čitati priče, a povod je obilježavanje Europske godine čitanja naglas i pokretanje prve nacionalne kampanje za poticanja čitanja djeci od rođenja.

Voditeljice pričaonice su odgajateljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Danijela Petrić..
Okupljanje beba, male djece i roditelja je ispred Knjižnice s početkom u 9.30 sati za djecu od 6 mjeseci do 2 godine i u 10.30 za djecu od 2 do 3 godine.
U slučaju kiše pričaonica će se održati u Čitaonici tiska (1. kat) u 9.30 sati za djecu od 6 do 18 mjeseci, u 10.30 za djecu od 18 mjeseci do 2 godine i u 11.30 za djecu do 2 do 3 godine.
Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice