Pričaonica za bebe i malu djecu

16. travnja 2013.

„Što može moja mala ruka?“ – upoznajmo likovne materijale

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u subotu, 20. travnja 2013. godine održat će se Pričaonica za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „Što može moja mala ruka?“ – upoznajmo likovne materijale.

U pričaonici će odgajateljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta uputiti roditelje kako kod djeteta poticati samostalnost u likovnom izrazu, razvijati likovni senzibilitet za različita sredstva i materijale, razvijati finu motoriku šake i osjećaj za lijepo te upoznati ih koji su to materijali i likovne tehnike pogodne za određenu dob djeteta. Knjižničarka Danijela Petrić prezentirat će priručnike za razvoj kreativnosti i likovnog izražavanja djeteta iz zbirke priručnika za roditelje te predstaviti roditeljima nacionalnu kampanju za poticanje ranog glasnog čitanja „Čitaj mi!“ .
Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.

Ovaj program provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice