Pričaonica za bebe i malu djecu

13. ožujka 2013.

„Stari medo šetao“ – dijete i tjelesna aktivnost

U subotu, 16. ožujka 2013. godine Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira Pričaonicu za bebe i malu djecu pod nazivom „Stari medo šetao“ – dijete i tjelesna aktivnost.

Uz pomoć voditeljica pričaonice, odgajateljica iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ Marija Sesvečan i Gordana Bonta najmlađi će sudjelovati u vježbama razgibavanja, puzanja, hodanja, skakanja, prelasku poligona te u raznim igrama kojima je cilj razvoj koordinacije, pokreta i psihomotorne brzine. Knjižničarka Ida Indir roditeljima će preporučiti slikovnice za najmlađe i priručnike za roditelje na temu kretanja od najranije dobi.

Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.

Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice