Pričaonica za bebe i malu djecu

15. siječnja 2013.

„Moj Piko i moja Miffy – malo dijete i kućni ljubimci“

U subotu, 19. siječnja 2013. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se prva ovogodišnja pričaonica za bebe i malu djecu pod nazivom „Moj Piko i moja Miffy – malo dijete i kućni ljubimci“.

U pričaonici roditelji će saznati kako kroz igru i druženje stvoriti toplo, emocionalno raspoloženje, te putem slikovnice, priče i pjesme kako djetetu približiti spoznaju o životu u neposrednboj okolini, osobito prema životinjskom svijetu i kućnim ljubimcima. Nadalje razgovarat će se i o razvijanju kulturno-higijenskih navika, osobito nakon igre s kućnim ljubimcima te kako se ispravno odnositi prema kućnim ljubimcima i provoditi male radne aktivnosti. Voditeljice pričaonice su odgojiteljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Milena Wölfling.
Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.

Ovaj program provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice