Pričaonica za bebe i malu djecu

15. studenoga 2012.

„Igrajmo se! Čitaj mi!“- igre čitanja od najranije dobi
i razmjena slikovnica među prijateljima

Pričaonica „Igrajmo se! Čitaj mi!“ – igre čitanja od najranije dobi održat će se u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica u subotu, 17. studenoga 2012. Pričaonica je namijenjena roditeljima i djeci u dobi od 6 mjeseci do 3 godine.

Voditeljice su odgajateljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Danijela Petrić. U pričaonici roditelji će saznati kako čitati djetetu, koje su slikovnice kvalitetne, kako se ona mijenja s odrastanjem djeteta te kako slikovnica može biti od pomoći u određenim problemskim situacijama. Izrađivat će se i zajednička slikovnica s fotografijama polaznika pričaonice, a novost je program razmjene slikovnica među prijateljima u Dječjem odjelu. Pozivamo roditelje i djecu da razmjene ili posude na neko vrijeme slikovnicu prijatelju iz Pričaonice.

Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu, a razmjena slikovnica od 8.00 do 13.00 sati u Dječjem odjelu.

Ovaj program provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.

Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice