Pričaonica za bebe i malu djecu

9. listopada 2012.

„Priča o jajetu“ – uz 12. listopada, Svjetski dan jaja

U subotu, 13. listopada 2012. Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica organizira pričaonicu za bebe i malu djecu do 3 godine „Priča o jajetu“ povodom obilježavanja 12. listopada, Svjetskog dana jaja.

Voditeljice pričaonice bit će Marija Sesvečan i Gordana Bonta, odgajateljice u Dječjem vrtiću „Tratinčica“ i knjižničarka Danijela Petrić. Roditelji će saznati kako poticati dijete da konzumira zadravu hranu i razvija pravilan odnos prema hrani i novim namirnicama. Nadalje, prezentirane igre i aktivnosti bit će usmjerene na poštivanje žive i nežive prirode, na istraživanje i manipuliranje predmetima, razvijanje sposobnosti uviđanja zajedničkih svojstava kao i na opažanje gledanjem, slušanjem i opipom. Tom prigodom, knjižničarka Danijela Petrić, prezentirat će roditeljima priručnike na temu zdrave prehrane te slikovnice o jajima. Ova pričaonica održava se u suradnji s tvornicom Hartmann d.o.o.
Pričaonica će se održati u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.

Pričaonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice