„Pričaonica – igraonica za malu djecu do 3 godine“

16. prosinca 2008.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u subotu, 20. prosinca 2008. godine održat će se treća ovogodišnja „Pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu“ . Voditeljice pričaonice-igraonice bit će odgajateljice iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Jasminka Vajzović. Tema posljednjeg susreta u ovoj godini je „U blagdanskom okruženju“.

Voditeljice će roditeljima prezentirati igre i aktivnosti kako bi se najmlađima približili blagdanski trenuci, a knjižničarka će preporučiti slikovnice za najmlađe i priručnike za roditelje koji sadrže brojne aktivnosti koje se mogu provoditi u vrijeme zime. Pričaonica-igraonica će se održati u čitaonici tiska s početkom u 9.00 sati za djecu od 6 mjeseci do 2 godine i u 10.15 za djecu od 2 do 3 godine.

Druga igraonica-pričaonica bila je izuzetno posjećena (32 male djece i 38 roditelja), a priče, pjesmice i igre koje su se provodile bile su u cilju upoznavanja roditelja i djece s važnošću zdrave prehrane od najmlađe dobi. Susreti beba, roditelja, odgajatelja i knjižničara u knjižnici nastavit će se i u idućoj godini na zadovoljstvo svih sudionika.
Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice