Pričaonica – igraonica za bebe i malu djecu do 3 godine „Likovni izraz djeteta“

12. svibnja 2009.

U subotu 16. svibnja 2009. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se igraonica-pričaonica za bebe i malu djecu pod nazivom „Likovni izraz djeteta“. Likovne aktivnosti zabavne su za svu djecu. Osim što su te aktivnosti dobre za koordinaciju i razvoj motorike, dobre su za stvaranje osjećaja ponosa i za izgrađivanje samopouzdanja.

U igraonici će biti ponuđene likovne aktivnosti za različite dobne skupine i prezentirani brojni priručnici za razvoj kreativnosti i likovnog izražavanja djeteta. Voditeljice pričaonice-igraonice bit će odgajateljice iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Danijela Petrić.

Pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Pričaonica-igraonica će se održati u Čitaonici tiska s početkom u 9.30 sati za djecu od 6 mjeseci do 2 godine i u 10.45 za djecu od 2 do 3 godine.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice