Pričaonica – igraonica za bebe i malu djecu

13. prosinca 2010.

„Blistaj, blistaj zvijezdo mala“

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u subotu, 18. prosinca 2010. godine održat će se posljednja ovogodišnja „Pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu“ . Voditeljice pričaonice-igraonice bit će odgajateljice iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Jasminka Vajzović. Naziv posljednjeg susreta u ovoj godini je „Blistaj, blistaj zvijezdo mala“. Voditeljice će roditeljima prezentirati igre i aktivnosti s ciljem razvijanja sposobnosti druženja s drugom djecom, poticanja djeteta na sudjelovanje u aktivnostima – izrada nakita, bogaćenje djetetovih spoznaja o prirodi, društvenim događajima, blagdanima, razvijanje osjećaja za lijepo. Knjižničarka će roditeljima preporučiti slikovnice za najmlađe i priručnike za roditelje koji sadrže brojne aktivnosti koje se mogu provoditi u vrijeme zime.

Pričaonica-igraonica održat će se u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.

Pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.

Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice