Pričaonica – igraonica za bebe i malu djecu

15. studenoga 2010.

„Čemu služi baka? Čemu služi djed?“

U subotu, 20. studenoga 2010. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu do tri godine pod nazivom „Čemu služi baka? Čemu služi djed?“. Emocionalna veza unuci – djedovi i bake jedna je od najintezivnijih veza koju djeca razvijaju u ranoj dobi. Stoga, je ova pričaonica-igraonica posvećena upravo njima – bakama i djedovima. Voditeljice pričaonice-igraonice, odgajateljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta roditeljima, bakama i djedovima prezentirat će aktivnosti za djecu s ciljem jačanja emocionalne veze na relaciji dijete – baka, djed; razvijanja osjećaja pripadnosti obitelji; razvijanja poštovanja prema svima koji brinu za dijete i prema starijim osobama; razvijanje suosjećanja. Knjižničarka Danijela Petrić polaznicima će prezentirati slikovnice i priručnike na zadanu temu.

Pričaonica-igraonica održat će se u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.

Pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.

Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice