Pričaonica – igraonica za bebe i malu djecu

6. rujna 2010.

„Ti si moj prijatelj“

U subotu, 11. rujna 2010. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu do tri godine pod nazivom „Ti si moj prijatelj“. Voditeljice pričaonice – igraonice su odgojiteljice u Dječjem vrtiću „Tratinčica“ Marija Sesvečan i Gordana Bonta. Roditeljima će prenijeti iskustva o tome kako kod djeteta razvijati osjećaj pripadnosti skupini, poticati dijete na pomoć drugima i pozitivnu suradnju, poticati ga na dijeljenje igračaka, na izražavanje osjećaja i potreba te kako pozitivno riješiti sukob. Pored mnoštva igara, mališani će slušati priče o prijateljstvu i toleranciji, a roditeljima će knjižničari prezentirani priručnike na tu temu iz bogate zbirke priručnika za roditelje koja se nalazi u Dječjem odjelu.

Pričaonica-igraonica održat će se u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.
Pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održat u predviđenom terminu.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice