Pričaonica – igraonica za bebe i malu djecu

14. ožujka 2011.

„Moj tata i ja“

U subotu 19. ožujka 2011. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „Moj tata i ja“. Voditeljice pričaonice-igraonice bit će odgajateljice iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ Marija Sesvečan i Gordana Bonta. Roditeljima će govoriti o ulozi očeva u odgoju djeteta, kako jačati emocionalnu vezu na relaciji tata – dijete, kako kod djeteta pobuditi osjećaje da je voljeno, zbrinuto i prihvaćeno od članova uže obitelji te prezentirati aktivnosti koje im mogu u tome pomoći. Knjižničarka Danijela Petrić prezentirat će priručnike o roditeljstvu koji su prvenstveno namijenjeni očevima kao i slikovnice koje tematiziraju odnos djeteta i očeva.

Pričaonica-igraonica održat će se u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.

Pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.

Roditelji, bebe i mala djeca vidimo se u koprivničkoj knjižnici!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice