Pričaonica – igraonica za bebe i malu djecu

15. veljače 2011.

„Oprostite, jeste li vi vještica?“

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u subotu, 19. veljače 2011. godine održat će se pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu do 3 godine pod nazivom „Oprostite, jeste li vi vještica?“. Voditeljice pričaonice-igraonice bit će odgajateljice iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ Marija Sesvečan i Gordana Bonta i knjižničarka Danijela Petrić. Roditeljima će prezentirati igre i aktivnosti s ciljem poticanja djeteta na poštivanje pravila društveno prihvaćenog ponašanja, razvijanja osjećaja sigurnosti u sebe, suzbijanja straha, razvijanja samokontrole, uočavanja opasnog i neprihvatljivog ponašanja za sebe i druge, poticanja djeteta na izražavanje plesom, mimikom, gestom… Knjižničarka će roditeljima preporučiti slikovnice za najmlađe i nove knjige iz zbrirke priručnika za roditelje. Budući da će ova pričaonica-igraonica biti u znaku maškara, svi koji žele mogu doći maskirani.

Pričaonica-igraonica održat će se u tri termina. Za djecu od 6 do 18 mjeseci program će se održati u vremenu od 9.30 do 10.15, za djecu od 18 mjeseci do 2,5 godine od 10.30 do 11.15 sati i za djecu od 2,5 do 3 godine od 11.30 do 12.15 sati u Čitaonici tiska na 1. katu.

Pričaonica-igraonica za bebe i malu djecu provodi se u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s namjerom pružanja stručne i savjetodavne pomoći roditeljima u kvalitetnom provođenju vremena s djetetom te stjecanja navike dolaska u knjižnicu od najranije dobi. To je prigoda za razmjenu iskustva među roditeljima, a mališanima za igru i druženje s vršnjacima. Ono što je bitno za ovaj program je da je istovremeno namijenjen i djeci i roditeljima, kao i sustavan pristup ranom odgoju. Zbog velikog interesa mole se roditelji da dođu u točno određeno vrijeme kako bi se program mogao održati u predviđenom terminu.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice