Preko 300 prijavljenih sudionka na Online stručno-znanstvenom skupu s međunarodnim sudjelovanjem INFORMACIJSKA SLUŽBA U KNJŽNICI: TRADICIJA, SADAŠNJOST I BUDUĆNOST

16. studenoga 2022.
Objava knjižnica Fran Galović

Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica  organizator je Online stručno-znanstvenog skupa s međunarodnim sudjelovanjem INFORMACIJSKA SLUŽBA U KNJIŽNICI: TRADICIJA, SADAŠNJOST I BUDUĆNOST u petak 25. 11. 2022. Suorganizator je  Sekcija za narodne knjižnica Hrvatskoga knjižničarskog društva. Skup financijski podupiru  Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Koprivnica i Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica.

Dosad je pristiglo čak 320 prijava sudionika iz svih vrsta knjižnica i svih dijelova naše zemlje, ali i regije. S obzirom da se ovoj problematici nije u hrvatskome knjižničarstvu raspravljalo na nekom stručnom skupu dulje vrijeme,  ovako veliki interes posebno raduje. Uz  dva pozvana inozemna izlaganja (Finska i SAD) održat će se i četiri pozvana domaća izlaganja (predstavnici akademske zajednice sa svih fakulteta koji obrazuju buduće knjižničare u Zagrebu, Zadru i Osijeku), kao i dvanaest izlaganja o hrvatskoj dobroj knjižničnoj praksi.

Svi zaintersirani koji se još nisu prijavili na ovaj stručno-znanstveni skup, mogu to učiniti do ponedjeljka, 21. 11. 20022. Poveznica na e- prijavnicu dostupna  je zajedno s programom skupa na mrežnim stranicama Hrvatskoga knjižničarskog društva (https://www.hkdrustvo.hr/hr/obavijesti/odabrana_novost/1310/?target=/).

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice