Predstavljanje Volonterskog centra Koprivnice

12. veljače 2015.

Pozivamo Vas na predstavljanje “Volonterskog centra Koprivnice” za organizatore volontiranja uz predavanje o “Zakonu o volontiranju” i ispunjavanju izvješća volonterskog evidentiranja naspram MSPM-a koje će se održati u četvrtak 19.2. s početkom od 18:00 h u prostoru Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” na prvom katu.

“Volonterski centra Koprivnice” je jedan od programa Koprivničke inicijative volontera i aktivista, Udruge Kopriva. S radom je službeno je započeo 5. prosinca 2014. godine i predstavlja lokalni volonterski ured našega grada. 

V-C-K prvenstveno djeluje kao svojevrsna poveznica između ljudi zainteresiranih za volontiranje te organizacija, udruga, ustanova i institucija koje koriste, odnosno žele koristiti njihove usluge. 

Prva aktivnost koju V-C-K provodi je prikupljanje podataka, odnosno evidentiranje volontera i organizatora volontiranja kako bi stvorili sveobuhvatnu ´burzu volonterstva´.

Stoga Vas molimo da, ako ste zainteresirani za suradnju svakako ispunite obrazac za organizatore volontiranja koji se nalazi na sljedećem linku: http://goo.gl/forms/LzFLhMR51X

Aktualnosti V-C-K-a možete pratiti na facebook stranici:

https://www.facebook.com/VolonterskiCentarKC

Dok nam se za sve dodatne informacije i pitanja možete obratiti na:

volonterski.centar.kc@gmail.com 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice