Predstavljanje slikovnice / Jelena Premec „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“

2. rujna 2021.

U srijedu 8. 9. 2021. u 17.00 sati u dvorištu objekta „Loptica“ Dječjeg vrtića „Tratinčica“ (Ivana Generalića 4, Koprivnica) u organizaciji koprivničke knjižnice i Dječjeg vrtića „Tratinčica“ održat će se predstavljanje slikovnice Jelene Premec.

Slikovnica „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ prva je slikovnica odgojiteljice i pripovjedačice Jelene Premec. Osim što rado pripovijeda bajke i priče, Jelena i piše. Zaposlena je u Dječjem vrtiću „Tratinčica“ gdje iz svog rada s djecom crpi inspiraciju. Slikovnica koju će predstaviti je priča o malenoj Tratinčici i njezinoj prilagodbi na vrtić koja se dogodila baš kod nje u vrtu. Pisana je u stihovima, a krase ju ilustracije, heklane lutkice, Mire Krčmar. Slikovnica sadrži i informativni tekst fitoaromaterapeutkinje Martine Ćurić o biljci tratinčici te informacije za roditelje za lakšu prilagodbu jaslicama i vrtiću psihologice Ide Šipek.

U predstavljanju slikovnice sudjelovat će autorica Jelena Premec, urednica Ivanka Ferenčić Martinčić, ravnateljica DV „Tratinčica“ Ida Šipek i knjižničarka Danijela Petrić.

U slučaju lošeg vremena, bit će održan na terasi vrtića uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice