Predstavljanje knjige i predavanje / Vjeran Piršić “10 koraka do male fotonaponske elektrane”

2. ožujka 2022.

U ponedjeljak 7. 3. 2022. u 18 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ održat će se predstavljanje publikacije “Moja energija, moja sloboda”  i predavanje Vjerana Piršića „10 koraka do male fotonaponske elektrane“. Uz Vjerana Piršića, ekološkog aktivista i direktora udruge Eko-Kvarner, prisutnima će se obratiti i Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika grada Koprivnice te Blanka Smoljan iz Zaklade Friedrich Ebert.

Njemačka Zaklada Friedrich Ebert i udruga Eko-Kvarner objavili su publikaciju pod nazivom “Moja energija, moja sloboda” u kojoj je u deset koraka opisan proces postavljanja male fotonaponske elektrane. U okviru prezentacije publikacije građani mogu dobiti odgovore na najčešća pitanja vezana uz energetsku neovisnost i razgovarati o energetskim zadrugama i zajednicama te njihovoj ulozi u društvu. Autor publikacije, Vjeran Piršić, direktor udruge Eko-Kvarner i ekološki aktivist iznijet će svoja iskustva kao građanin te kao pokretač energetske zadruge Krk.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane uz pridržavanje važećih epidemioloških mjera, a broj posjetitelja u Stručno-znanstvenom odjelu ograničen je na 40.

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice